Kurser

KOMMANDE HÖST KURS - ENGLAND

POLOKURS I ENGLAND 23-25 oktober. Nästa polokurs går i England på Atkins Farm och West Wycombe Polo Club och hålls mellan den 23 till 25 oktober 2009. Detta är en workshop för nybörjare som kommer ge en komplett och fördjupad förståelse för spelet, sporten och hästarna. Kursen hålls av polopros och ger de bästa förutsättningar för proffessionell coachning.

Läs mer om kursen »

 

HÄSTPOLO KURS

Berlin - 3 dagars workshop

Malmö Polo Club har deltagit vid en hästpolo workshop i Tyskland på Berliner Polo Club 1906. Vi gavs en fördjupad förståelse om spelet, sporten & hästarna. Kursen bjöd på fantastiska träningsmöjligheter med club chukka och professionell coachning.

Bilder & Video från polo workshop »

 

Malmö Polo Club

Malmö Polo Club har förberett sig väl inför 2013.

Vi har en växande lista intresse-anmälningar. Många har tidigare spelat hästpolo runt om i världen och ser nu framemot att spela på hemmaplan.

Tvärtemot vad man skulle kunna tro är även många nykomlingar till sporten. Det betyder att vi får in nya spelare som kommer vara med att bredda sporten på hemmaplan.

Mer om Malmö Polo Club »

Anmäl dig här! »

Nyheter

MALMÖ POLO CLUB & PACE MAGAZIN

Malmö Polo Club omskrivs i polotidnigen PACE. Mer information kommer i slutet av oktober.

RESEDAGBOK FRÅN ENGLANDSKURSEN

Det kommer att finnas en polodagbok från höstkursen i England publicerad framöver. Håll ut - spännande och intressant läsning kommer garanteras. Till resedagboken »

Malmö Polo Club etabl.2007

Copyright 2007-2022 © Malmö Polo Club. Med ensamrätt.  Integritet & Säkerhet   |   Sekretesspolicy